Týždenník - Výpredaje začínajú

Jesenné hry a hardvér už máme prakticky povychádzané a môžu začať výpredaje.

pridal saver 19.11.2017 o 21:36 pod hry
Týždenník - Výpredaje začínajú

HRY > NOVINKY >

Jesenné hry a hardvér už máme prakticky povychádzané a môžu začať výpredaje. Tie už prakticky vo štvrtok-piatok začali a to ako u nás v rôznych obchodoch, (väčšinou len s pseudozľavami) tak už sú aj pekné zľavy sú na Xbox Live, kde sú zľavy aj na úplné novinky. Rovnako čakáme zľavy na ďalších digitálnych systémoch.

Popritom sa blíži aj koniec roka a to je čas výberu najlepších hier, kde už má The Game Awards nominácietohtoročné Zlaté joysticky už majú aj víťazov, kde to podľa očakávaní vyhrala aj The Legend of Zelda. Na PC si zobral prvenstvo PUBG, na Xboxe Cuphead, na PS4 Horizon a na Switch The Legend of Zelda: Breath of the Wild. 

Z nových hier bol prekvapením Titan Quest, ktorý sa po rokoch dočkal druhej expanzie nazvanej Ragnarok, ktorá nie náhodou vychádza popri Thorovi Ragnarok. Wild West Online spustil svoj early access, ktorý nás zavedie do sveta divokého západu a aj Playerunknown's Battlegrounds dostal už  testovaciu 1.0 verziu, ktorá v decembri prejde do finálneho produktu. Bližšie sa ukázala aj púštna mapa. Ohlásený bol aj Project 1942, čo je vojnová hra, ktorá vás nechá hrať za Nemcov, ale v alternatívnej minulosti. 

  

Minecraft mal cez víkend svoj Minecon World event, na ktorom predstavil prichádzajúce novinky, kde hlavne Super Duper grafický balík príde až budúci rok, ale popri ňom na jar aj Aquatic update, ktorý pridá podmorský svet. Pribudnú aj nové multiplayerove módy a aj autori pridajú nového lietajúceho moba, ktorý bol vybraný hráčmi. 

 

V technickej oblasti predstavila Tesla svoj elektrický kamión, ktorý prejde na jedno nabitie 800 kilometrov, ako aj nový Roadster, ktorý bude za 200 tisíc dolárov najrýchlejším sériovým autom. Zrýchlenie na stovku bude mať za 1.9 sekundy. Otázne už sú len stále problematické výrobné kapacity Tesly. Keď už spomíname autá, spravili sme videorecenziu na Gran Turismo Sport:

Bližšie sme sa pozreli na 4K HDR TV od Samsungu, konkrétne na nový 8002 model strednej triedy, ktorý má dobrý pomer kvality a ceny. Ostatné 4K HDR TV sme si prešli v samostatnom článku, ak by ste chceli kupovať, je z čoho vyberať.

Video ecenziu sme si pridali aj na Wolfensteina II, klasickú textovú dostala Horizon: Zero Dawn - The Frozen Wilds expanzia, pozreli sme sa aj na ICY: Frostbite edition, na racingovku WRC7, zhrnuli sme si celú prvú sériu Strážcov galaxie od Telltale a aj nového, kvalitou otázneho Sonica. Celé to doplnila recenzia na Pankapu The Dreamkeeper.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18412)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk