Autori Star Wars: Rogue Squadron by na Switch chceli priniesť ďalšiu časť

Populárna letecká Star Wars by sa mohla vrátiť, ak autori dostanú na to možnosť

pridal matus_ace 12.11.2017 o 13:58 pod hry
Autori Star Wars: Rogue Squadron by na Switch chceli priniesť ďalšiu časť

HRY > NOVINKY >

Star Wars: Rogue Squadron bola v minulosti jednou z najpopulárnejších sérií podľa licencie známej filmovej série. Prvá časť vyšla ešte v roku 1998 a oproti vesmírnym simulátorom podľa Star Wars priniesla skôr arkádovú leteckú akciu, ktorá vás preniesla do kokpitu známych fiktívnych stíhačiek počas ešte známejších súbojov. Zalietali ste si tak na Tatooine, ale aj na Hothe a ďalších miestach. Dvojka a trojka prišli už len exkluzívne na GameCube. Postupne sa však séria odmlčala a neskôr aj jej vývojári z Factor 5 čelili finančným problémom, čo vyústilo do hneď niekoľkých zrušených projektov, medzi ktorými boli aj ďalšie pokračovania.

Teraz sa ale objavila iskierka nádeje. Po všetkých tých tokoch prezident Factor 5, Julian Eggebrecht, vyjadril svoju túžbu po návrate série. Konkrétne by chcel najskôr priniesť na Nintendo Switch titul Star Wars Rogue Leaders: Rogue Squadron. To bol zrušený projekt, ktorý bol vo vývoji ešte pre Wii, no bol zrušený.Mala to byť kompilácia Star Wars Rogue Squadron: Rogue Leader a Star Wars Rogue Squadron: Rebel Strike, ktorá by bežala na novom engine a v 60fps. Podľa neho by to v istej podobe určite mohli vyjsť z archívu. Je to len o tom, či sa do toho oni pustia, či s tým budú súhlasiť Disney/Lucasflim a podľa neho musí aj EA byť nejakou súčasťou mixu.

Musíme však dodať, že práve EA ako výhradný držiteľ práv na Star Wars hry by boli nielen nejakou súčasťou mixu, ale tou hlavnou, ktorá by hru odklepla. A ak by ju odklepli, asi by ju už vyvíjalo niektoré z ich štúdií.

Eggebrecht však živí nádeje a dokonca hovorí, že je pôvodný tím stále spolu a ostatní sú, čo by kameňom dohodil. Zatiaľ si môžete pripomenúť, ako vyzerala rozpracovaná verzia pre Wii.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19855)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk