Máte problém spustiť PC verziu Wolfensteinu II na fullscreen?

Bethesda nezafixovala DPI scaling a vytvára to používateľom problémy, hlavne pri vyšších rozlíšeniach, kde ho majú v systéme zapnutý.

pridal saver 27.10.2017 o 19:01 pod hry
Máte problém spustiť PC verziu Wolfensteinu II na fullscreen?

HRY > NOVINKY >

Ak používate na desktope DPI scaling a chcete hrať v inom rozlíšení ako natívnom, Wolfenstein II s tým má vo fullscreen móde problém. Zväčší totiž obraz mimo obrazovky. 

Už sú toho plné Steam fóra, niektorí hovoria, že pomôže vypnutie asyncu v nastaveniach grafiky, ale je to problém s DPI scalingom a pokým Machine games nepridajú patch je najlepší spôsob ako to fixnúť nájsť pod steamapps\Wolfenstein.II adresárom NewColossus_x64vk.exe a v properties a kompatiblite mu zrušiť DPI Scaling, pod Windows 10 je to "Prepísať správanie nastavenia DPI" na Aplikáciu.

Okrem toho Wolfenstein II, podobne ako Assassin's Creed, ponúka široké možnosti nastavení kvality a rovnako aj vizuálny benchmark na obrazovke v niekoľkých možnostiach nastavení. Totiž stále viac hier nejde s overlaymi (napríklad Wolf nejde s frapsom ani s windows overlayom) a najlepšie pre autorov je zapracovať to priamo do hry. 

Máte problém spustiť PC verziu Wolfensteinu II na fullscreen?

Čo sa týka rýchlosti, nevyzerá to vôbec zle a na GTX970 mi to ide v 1920x1080 na 60 fps na Ultra nastavení (aspoň na začiatku). Pri 1440p okolo 45 až 60. Mimochodom, aj pri prepínaní rozlíšenia majú chybu, a keď rozlíšenie zmeníte, až príliš sa zníži framerate, je potrebné hru znovu naštartovať, aby sa to tam prečistilo. Podobných chýb bude zrejme viac.

Vizuálna kvalita je už klasická id techovská, a teda je to viac rozmazané ako ostré, ešte ak popritom hráte aj Assassin's Creed je to dosť skok dole.  Aspoň s oblečením postavy sa mohli pohrať ,aby nebolo vidieť rozmazané rukávy, ostatné je už ďalej od vás a vyzerá to ostrejšie. Napriek tomu je to stále vizuálne pekné a efekty streľby a krvi parádne. 

 





Máte problém spustiť PC verziu Wolfensteinu II na fullscreen?  Máte problém spustiť PC verziu Wolfensteinu II na fullscreen?
Máte problém spustiť PC verziu Wolfensteinu II na fullscreen?  Máte problém spustiť PC verziu Wolfensteinu II na fullscreen?
Páči sa mi! (+2)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18425)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk