Týždenník - Lara Croft sa ukázala

Tento týždeň sa nám to tu mlelo okolo Playerunknown's Battlegrounds, ale ukázala sa aj nová Lara Croft v reštarte filmovej Tomb Raider série.

pridal saver 24.9.2017 o 20:58 pod hry
Týždenník - Lara Croft sa ukázala

HRY > NOVINKY >

Tento týždeň sa nám to tu mlelo okolo Playerunknown's Battlegrounds, ale ukázala sa aj nová Lara Croft v reštarte filmovej Tomb Raider série. Konkrétne ju hrá Alicia Vikander, ktorá nám ukáže filmovú verziu herného reštartu série. Autori sa priam pevne držia predlohy, aspoň v začiatočných sekvenciách, kde Lara rovnako stroskotá. S hrou sme tu mali aj porovnané a niečo ku svojej postave nám povedala aj Alicia.

Čo sa týka samotného Playerunknowns Battlegrounds, ten plánuje veľa noviniek do hry, ale zároveň mu neplánovane prichádza aj konkurencia v podobe Fortnite Battle Royale. Tá je od Epicu a v základoch priamo kopíruje PUBG, aj keď samotný štýl je arkádový a vizuál kreslený. Bluehole sa to nepáči a to hlavne, že Epicu platia za licenciu enginu a ten ich takto podrazil. Konkurencia príde aj v podobe Project X titulu, ktorý chce byť väčším a chce v hre až 1000 hráčov, ako aj väčšie prostredie.

S reklamnou kampaňou uplynulý týždeň pokračovalo Call of Duty WWII, kde nám ukázalo svoj singleplayer prostredníctvom traileru, predstavilo spojencov a aj náš tím. Singleplayer bude určite zaujímavou časťou hry, ktorú doplní stále veľmi rýchly multiplayer, ako aj  najtemnejší zombie mód doteraz. Keď už sme pri druhej svetovej vojne, Wolfenstein II ponúkol nový trailer.

EA ukázalo požiadavky na PC verziu Need for Speed a Nvidia k tomu pridala 4K/60fps gameplay. K tomu z racingoviek nám prišlo aj demo na Forza Motorsport 7, ktoré vyzerá veľmi dobre, a vyšlo aj Project Cars 2. Pri tejto príležitosti sa rozhovoril aj šéf Slightly Mad štúdia, ktorý porozprával, ako sa ich prostredníctvom NFS Shift 3 snažilo EA zničiť, prebrať im ľudí a aj technológie.

Z hardvéru tento týždeň vyšiel iPhone 8, ktorý sme tu mali hneď rozobraný a videli sme tam hlavne menšiu batériu. Boli spustené predobjednávky štandardnej Xbox One X verzie, ktoré boli podobne ako pri Scorpio edícii veľmi rýchlo rozchytané. Rovno popritom sme dostali správu, že šéfa Xboxu Phila Spencera v Microsofte povýšili a teraz je v najvyššej rade riaditeľov firmy. Hrám to určite pomôže. Z Xboxu sme sa pozreli aj na službu Xbox Game Pass, ktorá je od septembra už rozbehnutá aj na Slovensku.

Nakoniec sme si zhrnuli aj Nintendo, ktoré už 40 rokov pôsobí v konzolovom biznise.

Z recenzií sme priniesli Baja: Edge of Control, remaster staršej racingovky, pridali sme aj Pokkén Tournament DX, Lock's Quest, z väčších titulov sme ohodnotili FIFA 18 a F1 2017. Domy z Gamescomu sme doplnili titulmi - BattleTech NFS Payback. Pozreli sme sa aj na český survival titul Hobo: Tough Life.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Stropné reproduktory pre dolby... (4)
Zdravím. Je tu niekto, kto sa vyzná do audio techn...
|Ssd sata + hdd + m2 ssd ? (7)
Ahojte, mam uz par rokov zapojene Ssd sata na ktor...
|Zháňam labo variety kit 01 pre... (1)
Mal by niekto na predaj Labo Variety Kit 01 (Toy-c...
|Dragons dogma 2 (2)
Zdravim, mam otazku ohladne DG2 a to ze ako mam pa...
|Metro séria (6)
Chcem sa len opýtať pre zaujímavosť Metro hry sú u...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20415)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk