Assassin's Creed Origins ponúkne tisíce NPC postáv a hrateľnosť, ktorú bude možné ovplyvniť

Režisér hry vysvetľuje, že vďaka novému AI frameworku mohli do hry integrovať NPC postavy, ktorý si žijú svojim vlastným životom. Táto zmena by sa mala výrazne prejaviť v celkovej hrateľnosti.

pridal Gam_er 6.9.2017 o 11:04 pod hry
Assassin's Creed Origins ponúkne tisíce NPC postáv a hrateľnosť, ktorú bude možné ovplyvniť

HRY > NOVINKY >

Nadchádzajúci Assassin’s Creed Origins bude obsahovať tisíce živých NPC postáv, ktoré do hry mohli byť pridané vďaka novému AI frameworku. Režisér hry tiež sľubuje, že hrateľnosť bude oveľa otvorenejšia. Vývojári okrem toho hovoria, že vylepšili všetky základy značky a prepracovali umelú inteligenciu, ktorá vďaka novému AI frameworku umožní, že NPC postavy budú mať v hre skutočný život. 

„Vytvorili sme nový AI framework, ktorý nám umožňuje, aby v hernom svete skutočne žilo tisíce postáv. Všetka AI, všetci ľudia a zvieratá, ktoré obývajú rozsiahli Egypt sú okrem toho virtualizované. To znamená, že fungujú ďaleko od bezprostredného pohľadu hráča. Majú skutočný život vo svete, ktorý sme vytvorili. Hráči už nebudú nútení do realoadu v prípade, že sa počas plnenia ich misie niečo v hre pokazí.

Je to preto, že Origins prinesie nové scenáre a možnosti hrania, kde sa pohybujete a komunikujete s prostredím a jeho obyvateľmi. Tí budú reagovať na vaše úspechy a zlyhania v reálnom čase.To všetko bez toho, aby vás hra trestala za akékoľvek hranie. Všetky tieto obmedzenia sú preč, úplne preč. Frustrovali hráčov a chceli sme ich odstrániť,“ hovorí režisér hry Asaf Ismail. 

Otvorenejšou sa stala tiež hrateľnosť. Hráč si totiž bude mať možnosť vybrať druh herného zážitku, aký chce. Ismail dodal, že herný zážitok podlieha zmene aj počas prenasledovania vášho cieľa. 

„Pointou toho je, že dáme hráčom informácie o AI, ktorá skutočne žije vo svete hry a robí rôzne činnosti, ktoré sama chce. Úlohy sú teraz v hre oveľa viac otvorené. Áno, stále máte ciele, ktoré musíte zavraždiť. Technicky to však môžete urobiť akokoľvek chcete.

Máme v hre cieľ, ktorý vás láka do jedného z miest. Pred jeho zabitím ho študujete. Dozvedáte sa o ňom viacero informácií a môžete pozorovať tiež jeho denný rozvrh, teda činnosti, ktoré počas dňa robí. Musíte mu venovať vašu skutočnú pozornosť a on vás na oplátku vláka do svojho spôsobu života. Musíte najprv zistiť, kto váš cieľ skutočne je, pretože návnadou môžu byť aj nevinní ľudia.

Herné skúsenosti sa tak môžu meniť aj v prípade, že ste sa dostali do pohybu a chcete svoj cieľ eliminovať. Počas toho, ako sa k svoju cieľu blížite sa môže drasticky zmeniť mnoho okolností, v závislosti od mnohých faktorov,“ dodáva Ismail.  

Nový Assassin’s Creed teda sľubuje naozaj mnoho. Určite bude zaujímavé sledovať, ako sa sľuby vývojárov odzrkadlia v praxi. Ubisoft tentokrát na novom pokračovaní pracoval o rok dlhšie a hra je vo firme naozaj veľkou prioritou. Ako napokon dopadne, sa dozvieme 27. októbra, kedy vyjde na PC, PS4 a Xbox One. 





Páči sa mi! (+8)

Zaradené pod: ubisoft






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19797)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk