World of Tanks dostane novú hudbu od Sabatonu a skladateľa pre Silent Hill

Wargaming povoláva pre World of Tanks do boja silné mená, ktoré sa majú postarať o novú hudbu

pridal matus_ace 17.8.2017 o 14:05 pod hry
World of Tanks dostane novú hudbu od Sabatonu a skladateľa pre Silent Hill

HRY > NOVINKY >

Wargaming sa snaží priebežne vylepšovať a upravovať všetky zložky ich obľúbenej multiplayerovky Worls of Tanks. O niektorých pripravovaných, ale aj stále aktuálnych zmenách sme písali nedávno v našom rozhovore z Grand Finals. Ďalšie veľké zmeny sú na ceste, no nie v oblasti, ktorá priamo ovplyvní hrateľnosť. Aj tak ale vzbudzujú pozornosť.

Wargaming totiž do Tankov prinesie novú hudbu, ktorú pripravujú spolu s veľkými menami. Za ňou bude okrem iných stáť aj veterán herných soundtrackov Akira Yamaoka, z ktorého hudby možno ešte dnes niektorým naskakujú zimomriavky, nakoľko stojí za hudbou pre sériu Silent Hill.

Okrem neho sa na hudbe bude podieľať aj metalová kapela Sabaton, ktorá hráčom na Slovensku určite nie je neznáma, nakoľko tu koncertuje rada. Navyše sa ku hre hodia aj tematicky, keďže majú vojensky ladené texty. Aby Wargaming toto spojenie dostatočne zvýraznil, spolu s kapelou pripravil nový klip k skladbe Primo Victoria.

Toto oznámenie spoločnosť oslavuje aj tým, že do hry priniesla špeciálne vozidlo, ktorým je tank Strv 81 Primo Victoria, ktorý môžete vidieť aj vo videoklipe. A ak vás toto oznámenie zaujíma detailnejšie, čoskoro sa o ňom dozviete viac, nakoľko máme naplánované stretnutie so skladateľom aj kapelou. Čo by ste sa ich spýtali?





World of Tanks dostane novú hudbu od Sabatonu a skladateľa pre Silent Hill  World of Tanks dostane novú hudbu od Sabatonu a skladateľa pre Silent Hill  World of Tanks dostane novú hudbu od Sabatonu a skladateľa pre Silent Hill
World of Tanks dostane novú hudbu od Sabatonu a skladateľa pre Silent Hill  World of Tanks dostane novú hudbu od Sabatonu a skladateľa pre Silent Hill
Páči sa mi! (+2)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19983)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk