Týždenník - Survival týždeň

Tento týždeň sa nám nahrnuli survivalovky a pridalo sa aj niekoľko ohlásení.

pridal saver 6.8.2017 o 22:33 pod hry
Týždenník - Survival týždeň

HRY > NOVINKY >

Tento týždeň sa nám nahrnuli survivalovky a pridalo sa aj niekoľko ohlásení. Konkrétne zo survivaloviek sme si spísali dojmy z hitovky Playerunknown's Battlegrounds, ktorá už prekonala polmilióna súčasne hrajúcich hráčov. Pridali sme si aj Next Day Survival, zatiaľ ešte neznámy survival titul a nechýbali ani dojmy z Escape from Tarkov, veľmi nádejnej multiplayerovky.  

   

Ak by vám to bolo málo a chceli ste singleplayer, Long Dark už vyšlo vo finálnej verzii aj s prvými dvomi kapitolami kampane. Recenziu naň prinesieme čoskoro. Predstavený bol aj Valnir Rok, vikingská survival hra a nakoniec Conan Exiles predstavil Frozen North update, ktorý príde do hry o desať dní. Ukazuje nám ho aj video.

Z iných herných štýlov bol pre Stardew Valley naplánovaný multiplayer na rok 2018, pričom konzolová verzia hry príde neskôr. Podobne neskôr dostali konzoly Shadow Tactics stratégiu v Commandos štýle a konkrétne ju dostali tento týždeň. Tento týždeň sa stal osudným pre Bioware Montreal, autorov Mass Effect Andromeda, ktoré bolo pripojené k EA Motive. Nakoniec sídlili v jednej budove a vedenie ich tak má pod palcom rovno tam. Materské Bioware to na diaľku nezvládalo.

V novom videu sa nám ukázal prequel k Life is Strange:

Ak by ste si chceli rozšíriť Zaklínača 3, vyšiel parádny mod Devil's Pit otvárajúci novú oblasť, množstvo nových vecí a aj niekoľko NPC postáv. Podobne pekný mod dostane GTA V, a to konkrétne nazvaný Space, umožňujúci vyletieť do vesmíru, navštíviť planéty a zlikvidovať mimozemšťanov. Ten však ešte nie je hotový. Ak by ste niečo podobné chceli vedieť robiť, skúste niekedy Letnú školu tvorby hier.

K tomu nám Ubisoft priblížil niekoľko ďalších detailov z Assassin's Creed Origins, EA nám predstavilo NHL Thress arkádový hokej a vyzerá, že Rockstar pripravuje nový Midnight Club, čo je ich racingovka v otvorenom svete. A blíži sa nám aj nový Wolfenstein II, ktorý ukázal kopu videí z rôznych častí hry.

Okrem preview survivaloviek sme z recenzií priniesli pohľad na racingovku DiRT 4, taktickú stealh hru umiestnenú do 70-tych rokov Serial Cleaner, doplnili sme to testom SUPERHOT VR a menším a slabším titulom Inner Chains, ako aj taktickou hrou Acaratus.





Páči sa mi! (+2)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19620)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk