Týždenník - komiksy, sci-fi a fantasy

Záver tohto týždňa sa niesol v znamení Comic-conu v San Diegu, odkiaľ k nám prišiel nový náklad informácií o hrách a filmoch

pridal matus_ace 23.7.2017 o 18:33 pod hry
Týždenník - komiksy, sci-fi a fantasy

HRY > NOVINKY >

Záver tohto týždňa sa niesol v znamení Comic-conu v San Diegu, odkiaľ k nám prišiel nový náklad informácií. Tie boli síce najmä filmové a komiksové, no nestratili sa ani seriály a hry. Priamo na Comic-cone je totiž hneď niekoľko herných spoločností, ktoré tam prezentujú svoje hry. Medzi nimi je napríklad Microsoft, ktorý tam ukazuje svoj Crackdown 3 a Terryho Crewsa, no pomimo toho sa pochválil financiami za posledný finančný štvrťrok, ktorý im priniesol slušné čísla. Telltale zas na akcii predstavili trojicu svojich nových sérií podľa známych komiksov. Zo samotných Comic-con trailerov vás najviac zaujal nový trailer pre Justice League.

Finančnými výsledkami sa zaoberal aj Ubisoft, ktorý sa ale viac zameral na budúcnosť a myslí si, že ich jesenným hrám môže pomôcť odklad Read DeadRedemption 2 od Rockstaru na budúci rok. Atari vstáva z mŕtvych a chce opäť zabojovať na konzolovom trhu. Konečne nám ukázali svoju pripravovanú konzolu na PC technológii, no stále nevieme, čo sa bude skrývať dnu. Počas týždňa nás bohužiaľ opustil režisér George A. Romero, ktorý vo svojich filmoch predstavil zombíkov, ako ich dnes poznáme. Hneď niekoľko herných osobností mu vzdalo poctu.

Keď už je reč o zombíkoch, bývalý scenárista z Valve nám pripomenul Half-Life 3 a prezradil, že ani trojka a ani Epizóda 3 by neboli uzavretím príbehu. A zombíci nesmú chýbať ani v novom Call of Duty WW2. Activision nám načrtol príbeh Zombies režimu a predstavil známych hercov, ktorí sa v ňom objavia. Z herných noviniek vás ďalej zaujala čiastočná ponuka áut z Forza Motorsport 7 a tiež Sparta Praha vo FIFA 18. Nestratil sa však ani Star Citizen, ktorý ukázal vozidlo. Z Herných trailerov vás najviac zaujal nový gameplay z hororu The Evil Within 2.

Tento týždeň však ponúkol aj veľmi peknú nádielku nového obsahu zadarmo pre hráčov rôznych hier. Nová aktualizácia pre Doom vlastne zrušila Season Pass a dala DLC k dispozícii zadarmo, pričom zmenila aj systém v multiplayeri. Hráči remastrovanej Crash Bandicoot trilógie zas dostali zadarmo pôvodne vystrihnutý level z jednotky. No a Battlefield 1 zase priniesol veľký update s mnohými opravami a zmenami. Úplne zadarmo bol tiež Shadow Warrior: Special Edition. Ak ste to nestihli využiť, nemusíte úplne smútiť. Hra je teraz v 90% zľave za pár drobných.

Tento týždeň vyšiel Splatoon 2 a pozbieral veľmi slušné hodnotenia. Hlavne sme sa ale na hru pozreli v našej recenzii. Z hier sme tiež zrecenzovali Kinect arkádovku Air Guitar Warrior, 3D platformovku Skylar & Plux, kartový titul Faeria, klasickú pixelovú RPG Pixel Heroes a aj akýsi návrat Jet Set Radio v podobe titulu Hover: Revolt of Gamers. Priniesli sme vám tiež dojmy z multiplayerovej časti Spellforce 3 a recenziu novej myšky s podložkou od HyperX. Síce nám to trvalo o niečo dlhšie než by sme chceli, ale nakoniec sme vydali aj videorecenziu na Crash trilógiu:





Páči sa mi! (+1)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18392)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk