Telltale sa činia - Batman, The Walking Dead aj Wolf Among Us dostanú pokračovania

Telltale naraz oznámili pokračovania pre trojicu svojich adventúrnych sérií

pridal matus_ace 19.7.2017 o 17:22 pod hry
Telltale sa činia - Batman, The Walking Dead aj Wolf Among Us dostanú pokračovania

HRY > NOVINKY >

Telltale naraz oznámili pokračovania pre trojicu svojich adventúrnych sérií, ku každej dali množstvo detailov a pridali aj trailery, pričom sú všetky zhrnuté v jedinom videu:

Prvou novou hrou bude druhé séria Batmana pod názvom Batman: The Enemy Within - The Telltale Series. Séria ponúkne 5 epizód a tá prvá pod názvom The Enigma vyjde hneď 8. augusta pre PC, Xbox One a PS4. Na mobilné platformy sa dostane neskôr. Neskôr tiež vyjde v krabicovom vydaní. Hru chcú spraviť prístupnú aj pre nováčikov a rozpovie nový príbeh, v ktorom sa na scénu vráti Riddler, chaos rozpúta Joker a do Gothamu príde aj federálny agent, čo predstavuje nové problémy pre obe tváre hlavného hrdinu. Ako Bruce Wayne/Batman sa opäť predstaví Troy Baker.

Vo vývoji je aj The Walking Dead: The Telltale Series - The Final Season. Názov ešte nie je finálny, no bude to skutočne finálna séria The Walking Dead. Vyjde budúci rok pre PC a mobilné platformy. Ďalšie platformy autori ohlásia neskôr. Autori ďakujú fanúšikom za priazeň a sľubujú vyvrcholenie príbehu, ktorého centrom bude Clementine. Viac konkrétnych detailov o tejto sérii ale zatiaľ nepoznáme.

V roku 2018 tiež vyjde druhá sezóna The Wolf Among Us: A Telltale Games Series. Hra bude opäť inšpirovaná komiksom Fables a prinesie úplne nový príbeh, ktorý vráti aj známe postavy, pričom opäť bude hlavnou postavou šerif Bigby Wolf, ktorého bude dabovať Adam Harrington. Vráti sa tiež Erin Yvette ako Snehulienka. Prvej epizódy sa dočkáme na začiatku druhého polroka 2018 a séria príde na PC, mobilné platformy a konzoly, aj keď zatiaľ nevieme ktoré. Isté však sú Xbox One a PS4. Pravdepodobne sa teda pridá Switch.





Telltale sa činia - Batman, The Walking Dead aj Wolf Among Us dostanú pokračovania  Telltale sa činia - Batman, The Walking Dead aj Wolf Among Us dostanú pokračovania
Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (12)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19952)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk