Sledujte naživo Nintendo Spotlight prezentáciu o 18:00

Nintendo na E3 nechýba a dnes o šiestej príde s vlastnou prezentáciou

pridal matus_ace 13.6.2017 o 17:49 pod hry
Sledujte naživo Nintendo Spotlight prezentáciu o 18:00

HRY > NOVINKY >

Nintendo na E3 nechýba a dnes o šiestej príde s vlastnou prezentáciou. Tá sa ponesie v rovnakom štýle ako posledné roky. Teda nebude to tradičná konferencia a ňou to pre nich nekončí, skôr len začína. Spotlight prezentácia bude mať 30 minút a po nej bude nasledovať živý a dlhý Treehouse stream, kde budú detailne ukazovať hranie veľkých titulov a tiež vyspovedajú ich tvorcov. Treehouse uvidíme aj v nasledujúcich dvoch dňoch taktiež naživo.

Okrem toho bude ďalšie hry Nintendo predstavovať zo showflooru alebo prostredníctvom turnajov, a to hlavne Splatoon 2, ARMS a Pokkén Tournament DX.

Z hier očakávame hlavne Super Mario Odyssey, ktorej sa bude venovať aj Treehouse stream. Uvidíme tiež Xenoblade Chronicles 2, pravdepodobne Skyrim a snáď aj nejaké novinky.

Nintendo prezentáciu otvára zostrihom rôznych hier, kde potvrdzujú vydanie Rocket league na Switchi. Na scénu potom prichádza Reggie z amerického Nintenda, ktorý opisuje, o čom sú hry.

Xenoblade Chronicles 2 je prvou veľkou hrou, ktorú nám Nintendo predstavuje. Príbehový trailer postupne ponúkol gameplay scény. Hra príde túto vianočnú sezónu.

Na Switch príde aj nový Kirby. ten sa nesie v tradičnom štýle, ponúkne aj multiplayer. Hra sa zatiaľ volá len Kirby a príde v 2018.

Pokkén Tournament DX je hrateľný na E3. Game Freak oficiálne potvrdili, že pracujú na hre z hlavnej Pokémon série pre Switch, ktorá ale nevyjde v najbližšom roku. Chcú sa sústrediť na hry vydané v roku 2017.

Metroid Prime 4 je skutočnosťou. Nintendo hru potvrdilo krátkym teaserom.

Vracia sa aj Yoshi, ktorý opäť zavíta do sveta, ktorý budí dojem ručnej práce, nebude však z vlny. Ponúkne kooperatívny multiplayer, tiež vyjde v 2018 a nemá zatiaľ finálne meno.

Fire Emblem Warriors predstavuje svoj príbeh novým trailerom.

Eiji Aonuma, producent Zeldy, hovorí o Zelda itemoch pre Skyrim a predstavuje nové DLC pre Breath of The Wild. O tom sme už počuli, ale teraz k nemu máme aj gameplay trailer. Prinesie nový obsah, nové armory, nový režim. The Champion's Ballad prinesie nové hrateľné postavy v druhom DLC, štyria šampióni prídu aj ako amiibo.

Ak ste včera nemali dosť crossoveru medzi Rabbids a Mariom, Nintendo hru pripomína vo vlastnej prezentácii.

Rocket League prinesie vlastný Switch trailer. Táto verzia ponúkne exkluzívne itemy. Hra príde na jeseň.

Super Mario Odyssey ukazuje svoje rôzne podoby. Hra je prvým skutočným sandboxom v sérii po veľmi dlhej dobe. Ponúkne naozaj variabilné svety. Nová čapica Mariovi umožní prevtelenie do nepriateľov, čím získa ďalšie formy. Môže sa zmeniť aj na tyranosaura. Hra vyjde 27.10. 2017.

Tým Nintendo uzavrelo svoju Spotlight prezentáciu a teraz bude hry prezentovať v Treehouse streame, kde ich budú hrať naživo.





Páči sa mi! (+1)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18397)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk