Týždenník - Far Cry teraz v Montane

Tento týždeň nás v napätí pred svojim predstavením držal Far Cry 5, prekvapenie pripravil aj Rockstar, ktorý odložil Red Dead Redemption 2 a CS GO predstavilo svoju novú operáciu.

pridal saver 28.5.2017 o 22:30 pod hry
Týždenník - Far Cry teraz v Montane

HRY > NOVINKY >

Tento týždeň nás v napätí pred svojim predstavením držal Far Cry 5, prekvapenie pripravil aj Rockstar, ktorý odložil Red Dead Redemption 2 a CS GO predstavilo svoju novú operáciu.  Presnejšie pôjde o Operáciu Hydra, ktorá bude každý týždeň ponúkať nové eventy so špeciálnymi modmi, napríklad pôjde čisto o headshoty, boje nožom, upravenú gravitáciu. Jednoducho viac pôjde o zábavu. K tomu pribudne do hry aj kooperačná kampaň.

SECTORIVDEO45533.

Čo sa týka samotného Far Cry 5, o tom sa síce zo začiatku hovorilo ako o westerne, ale bolo to len o lokalite, ktorou bude americký stredozápad, konkrétne Montana. Bude to v prítomnosti kedy sa fanatický kult začal rozťahovať na mieste Hope County. Sú ozbrojení a nebezpeční. Ľudia sa ich boja, ale nie všetci, vy ako mladý policajt nevidíte inú možnosť ako bojovať, rovnako ako ľudia ktorí všetko kvôli kultu stratili. Postavia sa tak spolu proti rodine vedúcej kult.  Všetko toto už Ubisoft priblížil v prvých informáciách. Hlavnú postavu neopisujú, keďže za ňu hráte vy a ponúknu vlastný výber pohlavia a aj rasy. Doplnkom bude kooperácia kampaňou, kde zrejme budeme bojovať spolu s kolegom policajtom.

   

Z iných zaujímavostí predstavilo Sony hlavnú postavu pre Uncharted film, ktorý najnovšie presunie postavu do mladosti a zrejme nasmeruje film na teenagerov, keďže postavu dostal Spiderman - Tom Holland.  Popritom Crash ukázal svoju tretiu hru z trilógie,  Tekken 7 ukázal svoje PC požiadavky , vyšlo nové prostredie pre Trackmaniu 2 Lagoon a nakoniec Get Even bol odložený o mesiac pre aktuálny teroristický útok.

DICE ukázalo znovu viac z Battlefrontu II, ale vidieť, že si plné odhalenie nechávajú na E3. Remedy potvrdilo, že Quantum Break mal pôvodne byť Alan Wake II, ktorý by tiež mal TV seriál. Square potešilo fanúšikov Hitman série, keďže značku chce predať spolu s IO Interactive. Ostane im teda v rukách, otázne je však kto bude novým majiteľom firmy.

Microsoft cez týždeň predstavil nový Surface Pro s 50% vyšším výkonom aj o 50% vyššou výdržou batérie a teraz aj s novou látkou potiahnutou klávesnicou a novým Surface perom s 4096 úrovňami tlaku. Spolu s tým ešte pred E3 premenoval svoju streamovaciu službu Beam na Mixer a rozšíril jej funkcie napríklad o kooperačný stream.

Z recenzii sme sa pozreli na PS4 remaster LocoRoco, slovenský titul Moonfall, kvalitnú bojovku Injustice 2, ale aj pôsobivú hororovú hru Little Nightmares. Vo vesmíre sme sa pozreli na Endless Space 2, späť na zemi na 911 operator a aj na Wonder Boy The Dragons Trap.  Z hardvéru sme si vyskúšali Nintendo 2DS XL.  Nakoniec sme spravili rozhovor s Meagan Marie o budúcnosti Lary Croft





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (34)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18431)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk