Týždenník - Divoký západ a nové, lacné VR headsety

Tento týždeň sa nám rozbehol divoký západ, máme tu náznaky na hru od Ubisoftu na divokom západe a ohlásenie MMO hry inšpirovanej Red Dead Redemption na PC

pridal saver 14.5.2017 o 21:09 pod hry
Týždenník - Divoký západ a nové, lacné VR headsety

HRY > NOVINKY >

Tento týždeň sa nám rozbehol divoký západ, máme tu náznaky na hru od Ubisoftu na divokom západe a ohlásenie MMO hry inšpirovanej Red Dead Redemption na PC. Presnejšie Ubisoft natáča v starej kovbojskej oblasti reklamu a zatiaľ netušíme, na akú hru, môže to byť nový Call of Juarez, alebo westernový Far Cry, alebo len Rabbids krížený s Mariom. Pripomeňme si live action trailer na Call of Juarez Gunslinger

   

Prekvapením tohto týždňa však bolo ohlásenie Wild West Online MMO hry, ktorá si berie inšpiráciu z Red Dead Redemption a chce jeho vizuálny štýl preniesť na PC, keďže Rockstar sa zatiaľ nemá k činu. Zároveň chcú vytvoriť žijúci westernový svet, kde stovky hráčov budú spolunažívať, rozdelení na banditov, šerifov a ak niekto nebude chcieť ani jedno ani druhé, môže byť farmárom, alebo sa opíjať v salóne a hrať karty.

Z iných noviniek sme tu mali prvý leaknutý záber na Assassin's Creed Origins, ktorý nás zavedie do starého Egypta, kde preberieme postavy prvých assassinov. Viac sa o hre dozvieme ešte tento mesiac. Plné predstavenie bude na E3, zrejme rovno na Xbox Scorpio. Oficiálne bolo potvrdené nové Need for Speed, ktoré bude znovu v otvorenom prostredí, ale už nebude nutné online pripojenie. Hra vyjde na jeseň a bude predstavená počas E3.

Popritom bol ohlásený Ancestors od tvorcov Hatred a ponúknu prakticky strategickú verziu For Honor. Uvidíme, čo z toho nakoniec vznikne. V každom prípade už teraz vznikol problém, lebo si vybrali rovnaký názov, aký má názov hra od tvorcu Assassins Creed série, tiež je nazvaná Ancestors. Bola ohlásená aj nová manažementová hra Surviving Mars, kde budeme kolonizovať červenú planétu.

K tomu už bol oficiálne ohlásený Vanquish pre PC, ktorý vyjde 25. mája, z iného súdka Half Life 2 VR prišiel do Greenlight, kde chce podporu VR hráčov. Popritom vyšla ďalšia veľká expanzia pre Forza Horizon 3, teraz to je zábavná angličáková Hot Wheels expanzia, ktorá pridá umelohmotnú trať rozprestierajúcu sa nad ostrovmi Austrálie. PC verzii pribudol aj patch s optimalizáciami a prídavkom množstva volantov.

Z hardvéru sme to teraz toho mali veľa, keďže akciu mala ako Nvidia, tak aj Microsoft. Nvidia predstavila svoju novú grafiku postavenú na Volta technológii a to Tesla V100, tá je zatiaľ pre biznis sféru, ale pre hry by sme GeForce čakali začiatkom budúceho roka. K tomu CEO Nvidie povedal, že vydávanie ich kariet vidí ako hernú konzolu, a to ako nastavením cien, tak aj publikom.

 

Microsoft na svojej Build konferencii predstavil hlavne Mixed Reality headsety, ktoré sú výrazne lacnejšie ako Oculus a Vive a pritom majú vyššie rozlíšenie. Teda s cenou idú od 299 dolárov, s ovládačmi za 399 dolárov. Mixed reality bude fungovať aj na Xbox Scorpio, možno niektoré veci aj na Xbox One. Uvidíme, viac sa k tomu dozvieme na E3. Microsoft ukázal aj svoj nový Fluent design Windows 10, ktorý pridá polopriesvitné prvky a animácie a to na všetky Windows platformy. Doplnil to vyjadrením z finančného mítingu, kde zhrnuli ich herný biznis ako ziskový a rastúci. Keď už sme pri Xboxe, Lucid Sound sa tiež zapojil do ohlasovania a predstavili prvý Xbox Wireless podporovaný headset, ktorý má v sebe aj head tracking, zrejme pre podporu VR na Xbox Scorpio.

My sme začali s novým kolom hardvérových zostáv, kde sme teraz použili ako klasický Intel 7500, tak aj nový Ryzen procesor od AMD. Teraz sme sa snažili postaviť zostavy okolo ceny 800 eur.

   

Z recenzií sme sa pozreli hlavne na veľmi kvalitný Prey, na filmovú hru Late Shift, ohodnotili sme retro hokej Old Time Hockey, ale aj PC verziu pôvodne 3DS hry The Keep. Nechýbala ani recenzia na Disney kolekciu a malú hru Vroom in the Night Sky. Priniesli sme tiež exkluzívny rozhovor s Chrisom Avellonom, ktorý stojí za hrami ako Fallout, Planescape: Torment, Prey a mnohými ďalšími. Nakoniec sme to doplnili Sector magazínom, už s číslom 91. Stovka nám tak vyjde presne na ročenku 2017.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19559)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk