Týždenník - Call of Duty WWII predstavené

Nové Call of Duty bolo konečne predstavené a oficiálne sa vracia späť do druhej svetovej vojny.

pridal saver 30.4.2017 o 21:44 pod hry
Týždenník - Call of Duty WWII predstavené

HRY > NOVINKY >

Nové Call of Duty bolo konečne predstavené a oficiálne sa vracia späť do druhej svetovej vojny. Nakoniec vedeli sme to už dlhšie, a vôbec to nie je prekvapivé keďže tržby za futuristické Call of Duty neustále klesali. Teraz to bude návrat k drsným základom série, bez laserov, bez behania po stenách, jetpackov a dvojitých skokov. V multiplayeri to bude doslova uzemnené ako tomu hovorí Sledgehammer games.

Singleplayer ponúkne kampaň, ktorá sa nevracia ku Call of Duty 2, ale ešte ku Call of Duty 1 kedy postavy nemali autoheal. Bude vás môcť liečiť len medik, náboje vám bude dávať ďalší kolega z tímu a jednoducho budete na svojej jednotke závislí. Zároveň hra pridá aj kooperáciu, ktorá ako zvyčajne bude postavená na zomíkoch.

   

Z iných noviniek bola ohlásená zaujímavá expanzia pre Forzu Horizon 3 a to Hotwheels, ktorá ponúkne nové prostredie s austrálskymi ostrovmi a obmotá ich plastovými dráhami a ponúkne k tomu detské autíčka. Niečo podobné dostáva GTA Online, ktoré práve svoj svet obohacuje o Tiny Racers rozšírenie, to ponúkne preteky s pohľadom zhora.

K tomu Battlefield 1 tento týždeň dostal veľký jarný update, ktorý pridal hlavne Platoony do ktorých sa môžete pridať, alebo si vytvoriť vlastnú jednotku spolu s priateľmi.  Keď sme pri multiplayerovkách, Blizzard vyhodnotil 32 najlepších krajín v Overwatch. Tieto sa dostanú do svetového finále turnaja, my tam však nie sme. For Honor pre zmenu uzavrel svoju prvú sezónu, v ktorej vyhrali Vikingovia a už na máj plánuje druhú sezónu s novými mapami a postavami.

Tento týždeň bol plný hardvéru a hlavne Nintendo ohlásilo New Nintendo 2DS XL handheld, ktorý je novou verziou ich obľúbeného handheldu, teraz v zväčšenej 2D podobe. Rovnako sa bol ohlásený nový ZX Spectrum Next, ktorý ide cez kickstarter, kde bol hneď prefinancovaný a vyjde zrejme ešte tento rok.

Microsoft popritom ukázal ako budú vyzerať hry v 4K na Scorpiu, a keďže PC je ďalej tam práve Digital Foundry testovalo, či je už PC pripravené na 8K rozlíšenie. Samozrejme monitory tam ešte reálne nie sú, ale postupne začnú vychádzať. Zatiaľ je však lepšie sa sústrediť na 4K a najlepšie aj s HDR. Práve taký monitor predstavil Acer v modely Predator X27, ktorý ku 4K a HDR ešte pridal aj Gsync a Tobii eye-tracking. Všetko pri 27 palcoch. Doplnili to ešte Acer s ďalšími predstavenými zariadeniami, Intel s testom Optane SSD disku,  ohlásené boli aj GDDR6 pamäte. Tie uvidíme budúci rok.

Z našich testov sme priniesli dojmy z Gran Turismo Sport bety , pozreli sme aj na Stranded Deep v early access. Zrecenzovali sme Bayonettu PC verziu, kvalitný horor Outlast 2, veľmi slušnú sniper hru Sniper Ghost Warrior 3. Nová Lego Worlds hra je ako minecraft v legu, Thimbleweed park sa vracia ku klasickým Lucasarts adventúram. Doplnili sme to recenziou na Dragon Quest VIII , konzolovou verziou Inner world alebo aj Mario Sports Superstars 





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19544)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk