Acer predstavuje novinky, nechýba nový lineup Predatorov, Aspire, Swiftov a ďalšie

Zaujímavé modely potešia od bežných používateľov až po hardcore hráčov.

pridal Gam_er 29.4.2017 o 17:44 pod hardware
Acer predstavuje novinky, nechýba nový lineup Predatorov, Aspire, Swiftov a ďalšie

HARDWARE > NOVINKY >

Na špeciálnom evente v New Yorku spoločnosť Acer predstavila nový lineup svojich notebookov a desktopov, kde si nájde to svoje takmer každý. Hráčov poteší nový rad notebookov Predator, iných zase novinky z radu Swift Switch, pričom nechýbajú ani desktopy modelov Aspire

Začneme lineupom notebookov Predator, ktorý sa naďalej zameriava na hardcore hráčov, no Acer tento krát myslel aj na príležitostných hráčov. Výsledkom toho je trojica nasledujúcich modelov:

Acer Nitro 5

Laptop uspokojí tých, ktorí radi hrajú, no nechcú do hardvéru investovať majetok. Nitro 5 ponúka poslednú, siedmu generáciu Kaby Lake procesorov, kde sa mu podarilo znížiť spotrebu pri zachovaní skutočného výkonu. O grafiku sa stará NVIDIA GeForce GTX 1050 buď s 2GB, alebo 4GB pamäťou, no ak by ste potrebovali trochu viac výkonu, môžete túto kartu upgradovať na GTX 1050 Ti. Nechýba tiež Dolby Audio, rýchly SSD disk a technológia Cool Boost, pomocou ktorej môžete manuálne ovládať rýchlosť ventilátora. 

Acer predstavuje novinky, nechýba nový lineup Predatorov, Aspire, Swiftov a ďalšie

Acer Helios 300

Trošku vyššie rúbe model Helios 300, ktorý rovnako prichádza so 7. generáciou Kaby Lake CPU. Disponuje však výkonnejšou grafikou, ktorou je NVIDIA GTX 1060 a špičkovou technológiou prietoku vzduchu Aeroblade 3D. Vďaka nej Acer udáva až 35% nárast prietoku vzduchu. 

Acer predstavuje novinky, nechýba nový lineup Predatorov, Aspire, Swiftov a ďalšie

Acer Triton 700

Posledným z radu Predator je Triton 700, pričom ide o prvý kúsok, ktorý začína novú líniu Triton. Ten ponúka šikovnú a pevnú konštrukciu, v ktorej je všetko pevne zabudované do tela s len 18 mm hrúbkou. Hardvér si budete môcť nakonfigurovať opäť s procesormi Intel 7. generácie, grafikami série NVIDIA GTX 10xx a to aj s GTX1080 čipom a tiež bude možné zvoliť pamäte RAM až do veľkosti 32GB. Triton 700 dorazí v auguste a dá sa očakávať, že nebude lacný. 

Ďalšou novinkou je hybrid s odnímateľnou klávesnicou Switch 5 a notebooky série Swift.

Acer Switch 5

Tento kúsok s odnímateľnou klávesnicou je k dispozícii v dvoch verziách. Prvá je Switch 3 s 12" displejom a druhá Switch 5 s 15" displejom. Trojka je zabalená do nastaviteľného stojanu, zatiaľčo päťka ponúkne jedinečný výsuvný stojan, pričom tento hybrid využíva tiež snímač odtlačkov prstov. Čo sa týka hardvéru Switch 5 bude k dispozícii s procesormi Intel Core i7 alebo i5, pričom menší Switch 3 ponúkne buď Intel Pentium, alebo Intel Celeron. Oba modely budú dodávané vrátane odnímateľnej klávesnice, pričom Swtich 5 bude podsvietený a ponúkne tichý chladiaci systém bez ventilátora. Oba zo spomínaných kúskov prídu v júni s tým, že väčší bude za 799 dolárov a menší za 399 dolárov

Acer predstavuje novinky, nechýba nový lineup Predatorov, Aspire, Swiftov a ďalšie

Acer Swift 1, Swift 3

Swift 1 ponúkne 13,3" displej, pričom Swift 3 vám dá možnosť vybrať buď zo 14", alebo 15,6" uhlopriečky. Samozrejmosťou u oboch je tenké kovové telo a snímače výkonu či odtlačkov prstov za priateľnú cenu. Silnejší Swift 3 ponúkne procesory Intel 7. generácieGeForce grafiky8GB RAM SSD až do 512GB. Swift 1 príde s procesormi Intel Celeron alebo Intel Pentium4GB RAM SSD do 256GB. Swift 1 sa bude predávať za 329 dolárov a Swift 3 za 599 dolárov, pričom oba budú k dispozícii od júna. 

Acer predstavuje novinky, nechýba nový lineup Predatorov, Aspire, Swiftov a ďalšie

V poslednom, avšak nie menej dôležitom rade sa hlási o slovo rozšírenie Aspire lineup, ktorý sa rozrastá prostredníctvom nových stolových počítačov typu all - in - one (AiO). Na ploche desktopov sa môžeme tešiť na Aspire U27 Aspire Z24. Dvojica ponúkne procesory Intel 7. generácie, do 32GB RAM, funkciu Windows Hello, grafiky NVIDIA GeForce 940MX a buď 24", alebo 27" obrazovku s 1080p rozlíšením. Ceny sú stanovené na $899 za menej výkonný a na $1,099 za viac výkonný model. 

Acer predstavuje novinky, nechýba nový lineup Predatorov, Aspire, Swiftov a ďalšie

Okrem desktopov sa rad Aspire rozširuje aj o laptopy a prináša niekoľko modelov:

Acer Aspire 5, Aspire 7

Sedmička zahŕňa procesor Intel Core i7, až do 32GB RAM, grafiku NVIDIA GTX 1060HDR webku a výber medzi 15" 17" uhlopriečkou. Päťka ponúka rovnaký rad procesorov, zatiaľ nešpecifikovaný model GeForce grafiky a do 20GB RAM. Čo sa týka displeja, pôjde o 15.6" IPS panel

Acer Aspire 1, Aspire 3

Ide o spodnú časť nového radu, ktorá ponúka 14" alebo 15,6" veľkosti displejov. Srdcom budú procesory Intel Pentium alebo Intel Celeron s tým, že Aspire 3 bude mať na výber aj z procesorov Intel Core. Ceny nových prírastkov kategórie Aspire sa budú pohybovať od $219 do $799





Páči sa mi!







Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (34)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18491)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk