Čo ponúka Windows 10 Creators update?

Creators update pre Windows 10 je ďalšia veľká aktualizácia systému, ktorá práve vyšla a prináša vylepšenia v rôznych oblastiach.

pridal saver 12.4.2017 o 9:45 pod software
Čo ponúka Windows 10 Creators update?

SOFTWARE > NOVINKY >

Creators update pre Windows 10 je ďalšia veľká aktualizácia systému, ktorá práve vyšla a prináša vylepšenia v rôznych oblastiach. Špeciálne sa ním Microsoft orientuje na tvorcov, a pripravuje na príchod AR zariadení.

Konkrétne z najväčších prídavkov je v systéme teraz:

Paint 3D - nová verzia kresliaceho programu, teraz orientovaného hlavne na vytváranie a upravovanie 3D objektov. Či už pre 3D tlačiarne, hry, ale aj pre AR, VR a HoloLens.  Microsoft to ešte prepája s webstránkou na sharovanie 3D objektov.

Čo ponúka Windows 10 Creators update?

Herný mód - Systém dostal Game Mode, ktorý počas hrania hry utlmí procesy na pozadí. Primárne na slabších zostavách môže zvýšiť výkon. Zatiaľ sa však len funkcia rozbieha a postupne budú pribúdať ďalšie vylepšenia. Herný mód je spolu s ďalšími hernými nastaveniami rovno pod Settings.

Čo ponúka Windows 10 Creators update?

Beam - Microsoft teraz spravil vysielanie gameplayu úplne jednoduché, keďže svoj Beam systém plne zapracoval do systému. Stačí vyvolať Game bar cez windows key+G, kliknete a streamujete. V nastaveniach môžete upraviť kvalitu vysielania.

Night Light - V systéme je pridané nočné osvetlenie, ktoré vám v nastavený čas upraví teplotu farieb na monitore. Napríklad po 21:00.  Sami si nastavíte aké majú byť farby, aj keď len jedným nastavením, ktoré eliminuje modrú farbu.

Edge vylepšenia - Edge prehliadač dostal pekné vylepšenia, ako do záložiek, pridalo preview záložiek, pridané je automatické blokovanie flashu, ktorý ak chcete spustiť, musíte si to spraviť manuálne. Doplnená bola aj books záložka. Knihy už majú vlastný store. Malý update dostal aj IE11.

Čo ponúka Windows 10 Creators update?

Vylepšenia sú aj v Cortane, pribudla Picture in Picture možnosť pre UWP aplikácie, detailnejšie je nastavenie súkromných vecí, updatov, výrazne vylepšenia dostal Windows Defender. Vylepšené bolo aj nastavovanie vlastnej témy v systéme, kde si môžete nastavovať vlastné farby. Pribudol aj dynamic lock, teda automatické zamykanie PC, ak napríklad odídete s mobilom ďalej od PC (detekuje sa cez Bluetooth).

Celkovo to môžeme zhodnotiť ako veľmi dobrý udpate, ktorý pridáva niečo do každej oblasti systému.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19534)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk