Systémový update PS4 s označením 4.50 prinesie podporu externých HDD, vlastných tapiet a mnoho iného

Sony sľubuje viacero zaujímavých a dôležitých funkcií, pričom niektoré z nich odhalí neskôr. Beta však začína už dnes.

pridal Gam_er 3.2.2017 o 17:52 pod software
Systémový update PS4 s označením 4.50 prinesie podporu externých HDD, vlastných tapiet a mnoho iného

SOFTWARE > NOVINKY >

Sony dnes začalo beta testovanie ďalšej hlavnej aktualizácie na PS4, ktorá nesie označenie 4.50 a kódové meno Sasuke. Okrem toho nám tiež bolo odhalených niekoľko podrobností o tom, čo môžeme od tejto aktualizácie po jej plošnom vydaní očakávať. 

V prvom rade a pre mnohých možno najzaujímavejšou novinkou bude podpora externého HDD. Ak vám na konzole chýba viac úložného priestoru, po tejto aktualizácii si môžete pomôcť pripojením externého HDD, na ktorý si uložíte svoj obsah. Jedinou podmienkou je to, aby váš externý HDD podporoval USB 3.0. Táto podpora bude kompatibilná s externými diskami do veľkosti až 8 TB. Kapacitu externého disku budete môcť využiť tiež na sťahovanie a inštalovanie aplikácií, pričom uložený obsah bude ľahko spravovateľný pomocou jednoduchého menu. Všetky aplikácie uložené na externom disku sa rovnako objavia aj v launcher ponuke na domovskej obrazovke. 

Systémový update PS4 s označením 4.50 prinesie podporu externých HDD, vlastných tapiet a mnoho iného

Ďalšou novinkou, ktorú prinesie update 4.50 je podpora vlastných tapiet. Vďaka nej si budete môcť na pozadie vašej konzoly nastaviť ľubovoľnú snímku obrazovky z vašej obľúbenej hry. Sony pritom tiež sľubuje, že vďaka jemnej úprave budú ikony menu pekne viditeľné pri akomkoľvek pozadí. 

Aktualizácia tiež prináša ďalšie vylepšenia Quick Menu, ktoré zobrazíte pri dlhom stlačení PS tlačidla. Po novom bude toto menu zaberať ešte menej priestoru z hernej obrazovky a ponúkne prístup k Party funkciám ako vytvorenie novej party, pozývanie priateľov, spájanie party bez prechodu na samostatnú Party aplikáciu a iné. Cieľom tohto kroku je podľa Sony to, aby hráčov udržali hre a nenútili ich uviaznúť v zdĺhavých menu. 

Systémový update PS4 s označením 4.50 prinesie podporu externých HDD, vlastných tapiet a mnoho iného

Implementovaný bol tiež zjednodušený zoznam notifikácií. Pred touto aktualizáciou mala notifikačná aplikácia rad kariet na ľavej strane obrazovky (Game Alerts, Download, Upload atď.). Po novom budú všetky tieto karty stlačené do jedného, zjednodušeného zoznamu, čo uľahčí zobrazenie notifikácií, ktoré si budete môcť pozrieť jedným pohľadom. Okrem toho budete mať tiež rýchly prístup k nastaveniam notifikácií z menu nastavení, kde si budete môcť buď úplne vypnúť, alebo prispôsobiť zobrazenie pop-up notifikácií tak, aby ste videli len tie, ktoré vás zaujímajú. 

Systémový update PS4 s označením 4.50 prinesie podporu externých HDD, vlastných tapiet a mnoho iného

Vďaka tejto aktualizácii budete môcť tiež konečne písať priamo do Activity Feed a tiež si budete môcť vychutnať 3D filmy v stereoskopickom 3D, priamo na PS VR. Spomínané Activity Feed bude fungovať tak, že umožní používateľom kliknúť na ponuku What’s New, pričom sa im tam po tomto update zobrazia nové možnosti, aby ste mohli postovať veci ako text, snímky obrazovky a gify priamo vo vašom Activity Feed. 

Podľa Sony update 4.50 prinesie ešte viac dôležitých noviniek, no o tie sa s nami podelia neskôr. V nasledujúcich týždňoch máme rovnako očakávať aj informácie o tom, kedy bude táto aktualizácia prepustená do sveta. Beta teda začína dnes a ak ste zaregistrovaní určite ste dostali email o tom, ako update stiahnuť a začať s jeho testovaním. 





Páči sa mi!

Zaradené pod: sony, ps4, beta, update 4.50






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19528)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk