Mieri k nám žlté Pikachu 3DS a nové hry

Nintendo predstavilo 3DS ponuku, ktorá nás v najbližšej dobe čaká

pridal matus_ace 25.1.2017 o 7:05 pod hry
Mieri k nám žlté Pikachu 3DS a nové hry

HRY > NOVINKY >

Nintendo má za sebou najsilnejší štvrťrok, čo sa týka predaja hier na handheld 3DS. Veľkou mierou sa o to pričinili Pokémon Sun a Pokémon Moon hry, pričom ich nakopli k tomu, aby v podobnom trende vkročili aj do roku 2017. Nintendo nám tak predstavuje svoju 3DS ponuku pre začiatok tohto roka. Dočkáme sa novej edície 3DS a aj niekoľkých nových očakávaných hier.

Prvou veľkou novinkou je Pikachu Yellow Edition New Nintendo 3DS XL, ktoré príde 24. februára a ako asi tušíte, bude to žlté New 3DS XL s hlavným motívom Pikachu. Okrem neho ale zaujme aj rozšírenie ponuky Nintendo Selects titulov, čo sú zlacnené edície starších hier. Ušetríte tak pri kúpe titulov Kirby Triple Deluxe a Mario & Luigi: Dream Team, ktoré do Selects pribudnú.

Už 3. februára vychádza vlnená skákačka Poochy & Yoshi’s Woolly World. Ak si ju chcete vyskúšať, na eShope je k dispozícii demo. 16. februára bude nasledovať Tank Troopers, čo je multiplayerovka, ktorá podporuje lokálne hranie pre 6 hráčov vo free-for-all zápasoch, pričom na výber máte z 36 tankov s možnosťami customizácie.

Mieri k nám žlté Pikachu 3DS a nové hry

24. marca ponuku doplní akčná športová kompilácia Mario Sports Superstars, v ktorej sa stretnú známe postavy v piatich disciplínach: futbal, tenis, golf, basketbal a konské dostihy. Hra podporuje lokálny a online multiplayer a navyše príde s podporou amiibo, pričom sa dočká aj vlastných amiibo kariet. Hra príde s jednou kartou v balení a vďaka nim získate v hre zábavné bonusy.

Nintendo si ale pripravilo aj jedno prekvapenie. V tomto roku sa na 3DS zariadeniach dočkáme novej Pikmin hry. Tá síce ešte nemá finálny názov, no ponúkne mix starých aj nových prvkov. Bude to side-scrolling platformovka, v ktorej sa ujmete kapitána Olimara. Budete hádzať Pikminov po nepriateľoch a využijete ich rozdielne vlastnosti na riešenie hádaniek.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19536)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk