Mod Total War: The Rise of Mordor spustil alfa-test

Jeho tím sa ale pomaly dostáva do slepej uličky. Bude migrovať inam?

pridal roberto 21.1.2017 o 16:35 pod hry
Mod Total War: The Rise of Mordor spustil alfa-test

HRY > NOVINKY >

Pre mnohých z nás patrí Third Age - Total War medzi to najlepšie, čo možno nájsť v priehradke videohier zasadených do Stredozeme vytvorenej J.R.R. Tolkienom. Zub času je ale neúprosný a Medieval II: Total War bol už v čase vývoja modu graficky zastaralý, preto je dobre, že sa objavil ďalší projekt. Pôvodný cieľ Total War: The Rise of Mordor bol úplne rovnaký, dať hráčovi možnosť chopiť sa jednej z frakcii a zmeniť politickú mapu Stredozeme v jej prospech, ale tentokrát je základom Total War: Attila. Počas roka 2016 sa uvažovalo aj o prechode na Total War: Warhammer, ale moderský tím by z toho mal viac starostí než úžitku. Aj vďaka tomu pokračoval v práci a dal dokopy prvú hrateľnú alfa-verziu. Zatiaľ ešte bez kampane a beta-test je uzatvorený, ale na YouTube už môžete vidieť bitky vedené obľúbenými youtubermi.

Oznámených bolo až 20 hrateľných frakcií. Nemohli by chýbať Gondor, Grófstvo, Rohan, Isengard, Mordor či Harad, ale v ponuke budú aj Erebor, Lothlórien, Umbar a Dol Guldur. Ako sme vás už informovali, hudbu pre mod zložil slovenský skladateľ Filip Olejka. Mod sa však dostal do vážnych problémov, respektíve do slepej uličky.

Je dôvod, prečo Medieval II zostáva obľúbenou moderskou platformou, a to jednoduchá modovateľnosť. Tím okolo Rise of Mordor zistil, že ani pri obrovskom odhodlaní nebude schopný upraviť pôvodnú mapu Total War: Attila, teda mapu Európy. K tomu nie je možné ani upraviť taktické mapy priradené k miestam na strategickej mape, teda napríklad nahradiť okolie Konštatinopolu okolím Osgiliathu, tiež nie je možné upravovať počet budovacích slotov v mestách a dokonca ani meniť zvuky a hudbu. Tím sa teda teraz zameriava na čo najlepšie bitky, a ak náhodou nebudú vydané lepšie modovacie nástroje pre Attilu alebo Warhammer, zostane jedinou možnosťou migrovať inam. Ako jedna z možností bolo zmienené pripravované Mount & Blade II: Bannerlord.





Páči sa mi!






PC

Vývoj: SEGA / Creative Assembly
Štýl: Stratégia
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 17. február 2015
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18401)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk