Sector vám želá veselý Silvester a šťastný Nový rok

Jeden rok je za nami a ďalší pred nami.

pridal saver 31.12.2016 o 18:35 pod hry
Sector vám želá veselý Silvester a šťastný Nový rok

HRY > NOVINKY >

Končí nám rok 2016, ktorý nebol najlepší v hernej oblasti, ale ani najhorší, vyšli decentné tituly, nové verzie konzol, veľa nového PC hardvéru a dúfajme, že rok 2017 ho bude nasledovať aspoň v podobnom duchu a prípadne ešte lepšom.

Ak si zhrnieme uplynulý rok mali sme tu pekné tituly ako návrat Dooma, pekne vyšiel nový Battlefield 1, masy prekvapil Overwatch, uzavretý bol Zaklínač 3 a to poslednou expanziou O víne a krvi. Rovnako bola uzavretá aj Uncharted séria štvrtou časťou (tu príde ešte samostatná expanzia), kompletnú edíciu dostal aj Rise of The Tomb Raider.  Pekne pokračovala aj Forza Horizon 3, teraz v Austrálii a s prídavkom zasnežených hôr, novú éru začal Gears of War 4 a konečne vyšiel aj Last Guardian.  Ale prekvapenia priniesli hlavne indie tituly kde bol parádny Inside, pôsobivý Firewatch, spomalený Superhot, a do tohto štýlu menších hier môžeme zarátať aj Unravel, síce nie je indie ale bol pekný. Mobilné hranie oživil Pokémon Go, kde masám otvoril úplne novú kategóriu hier.

Z hardvéru sme tu mali kvalitné veci a to v PC oblasti hlavne výrobcovia kariet zapracovali a Nvidia ponúkla GTX10 sériu, AMD novú RX 400 sériu, ale to je len začiatok už budúci rok nás čaká ako nová séria kariet, tak aj nové série procesorov.  V konzolách to bolo tiež pestré aj keď prišli len refreshe konzol s malými úpravami a to Xbox One S, ktorý zmenšil konzolu a pridal hlavne 4K bluray mechaniku, zmenšená PS4 slim a PS4 Pro, ktorá zvýšila výkon grafiky dvojnásobne.  Budúci rok ju bude nasledovať Xbox Scorpio s takmer päťnásobným zvýšením výkonu a hlavne Nintendo Switch, nová tableto-konzola, ktorou sa má Nintendo šancu vrátiť sa späť k masám

Stále to však nie je všetko a tento rok sa nám otvorila aj nová kategória VR hier, kde vyšiel ako Oculus, tak aj HTC Vive a nakoniec aj PS VR. Jediná škoda, že hry zaostávajú a stále sú to skôr len také technologické pokusy. Nie sú tam killer tituly a cena tiež robí svoje. Uvidíme ako sa to rozbehne budúci rok.

Čo sa týka hier zo začiatku rok nás čaká hlavne Mass Effect Andromeda, pridá sa For Honor, strategický Halo Wars 2, nový Resident Evil 7 alebo Horizon. Ubisoft prinesie nový otvorený Ghost Recon a aj South Park. Pre stratégov príde Dawn of War 3 a pre kovbojov koncom roka Red Dead Redemption 2. Teda aspoň dúfajme, keďže poznáme dátumy Rockstaru. Veľkým hitom sa môže stať aj The Legend of Zelda: Breath of the Wild, ktorá vyjde pre WiiU aj Switch. Nakoniec uvidíme, či bude dokončená aspoň singleplayer časť Star Citizenu, alebo či vyjde aj Kingdom Come. Plus veľa ďalších vyvíjaných titulov, ktoré stále nemajú finálne dátumy.

Zajtra si prichádzajúce tituly zhrnieme, ale zatiaľ vám Sector praje veselý Silvester a šťastný Nový rok.





Páči sa mi! (+1)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19572)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk