Astrofyzik Neil DeGrasse Tyson pracuje na videohre, ktorá nám poskytne unikátny pohľad do vesmíru

Vesmír a astrofizika, ktorá bude prezentovaná zábavnou a pútavou formou, podpora VR, možnosť niečo sa naučiť pri obyčajnom hraní hry a tona možností, ktoré nás čakajú mimo našej planéty. To všetko prinesie nová hra od doktora Tysona.

pridal Gam_er 4.10.2016 o 21:51 pod hry
Astrofyzik Neil DeGrasse Tyson pracuje na videohre, ktorá nám poskytne unikátny pohľad do vesmíru

HRY > NOVINKY >

Nová hra, na ktorej pracuje tento preslávený astrofyzik sa bude volať Neil DeGrasse Tyson Presents: Space Odyssey a hráčom sľubuje očarujúce zážitky vo virtuálnej realite, ktoré sa budú odohrávať na Marse, Európe aj inde vo vesmíre 

V hre nás budú čakať misie, v ktorých budeme pilotovať svoju kozmickú loď cez rôzne galaxie, kolonizovať a budovať vlastné galaxie, pričom sa to všetko bude odohrávať pod vedením samotného Neila v úlohe vesmírneho poradcu. Hráči budú súčasťou komunity, ktorá bude formovať vesmír tejto hry, vytvárať planéty, kolonizovať iné svety, pestovať rôznu úrodu, no aj skúmať a objavovať jedinečné živé formy organizmov a civilizácie. 

Vesmírna odysea doktora Tysona tiež ponúkne gameplay, ktorý bude založený na vedeckých faktoch, takže tu budú tiež rôzne vzdelávacie prvky. Hra však chce klásť dôraz skôr na svoju zábavnú stránku, ktorá spočíva v tom, že budete vytvárať svoje vlastné nebeské civilizácie a súťažiť s ostatnými hráčmi v použití rôznych stratégií hrania. 

„Našim cieľom je nasledovať tzv. Minecraft model, budovaním komunity kreatívnych hráčov, ktorí s nami budú spolupracovať na stránke dizajnu. Súčasť gameplayu vám umožní pestovať váš vlastný planetárny systém, ktorého veľkosť a rozsah bude závisieť len od výziev, ktoré budete chcieť splniť. Môžete vytvárať a starať sa o toľko planét, o koľko budete chcieť, vytvárať kolónie, minerálne štruktúry alebo vymýšľať či inovovať rôzne prvky.

Aktuálne pokračujeme s hľadaním našich strategických partnerov, s ktorými budeme konzultovať dizajn a technologické možnosti hry, medzi ktorých zatiaľ patria napríklad Bigelow Aerospace a National Space Society,“ hovorí vývojár Mark Murphy. 

Hráči budú tiež môcť preskúmať galaxie vytvorené inými ľuďmi, ktoré budú zahŕňať aj významné osobnosti ako Bill Nye, George R.R. Martin, Neil Gaiman, Peter Beagle a samotného Tysona. Ten je okrem iného vyzdvihovaný aj preto, že má nesporný talent na vysvetľovanie náročných tém zábavnou a pútavou cestou, ktorá u ľudí podnieti zvedavosť. 

Hra je vo vývoji pre Windows, Mac, Linux, mobilné platformy a VR platformy. 





Astrofyzik Neil DeGrasse Tyson pracuje na videohre, ktorá nám poskytne unikátny pohľad do vesmíru  Astrofyzik Neil DeGrasse Tyson pracuje na videohre, ktorá nám poskytne unikátny pohľad do vesmíru
Astrofyzik Neil DeGrasse Tyson pracuje na videohre, ktorá nám poskytne unikátny pohľad do vesmíru  Astrofyzik Neil DeGrasse Tyson pracuje na videohre, ktorá nám poskytne unikátny pohľad do vesmíru
Páči sa mi!







Astrofyzik Neil DeGrasse Tyson pracuje na videohre, ktorá nám poskytne unikátny pohľad do vesmíru
PC

Vývoj: Neil DeGrasse
Štýl: Simulácia
Dátum vydania:  2017
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19598)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk