Pachter: Ohlásenie Scorpio bol odvážny krok Microsoftu, NX a PS Neo vyjdu v strede roku 2017

Známy analytik Pachter sa vyjadril k novej polgenerácii konzol, kde nám naraz prichádza nový Xbox, nové Nintendo a nová Playstation konzola.

pridal saver 23.6.2016 o 22:40 pod hry
Pachter: Ohlásenie Scorpio bol odvážny krok Microsoftu, NX a PS Neo vyjdu v strede roku 2017

HRY > NOVINKY >

Známy analytik Pachter sa vyjadril k novej polgenerácii konzol, kde nám naraz prichádza nový Xbox, nová Playstation konzola a nová Nintendo konzola. Aj keď pre Nintendo je to skôr prechod na celú generáciu, a ako polgeneráciu môžeme u nich označiť WiiU. Konkrétne to definoval nasledovne:

Xbox One S a Scorpio

Presnejšie k Xboxu Pachter hovorí, že ohlásenia hardvéru boli parádne. Xbox One S vyzerá veľmi dobre a hlavne predstavenie Scorpia na konci prezentácie bola veľká vec. Myslí, si, že potvrdenie leakov Microsoftom bol veľký ťah, odvážny krok. Dodáva, že Xbox One S bude vítaný za správnu cenu 299 dolárov. Xbox One S vyjde už v auguste, Scorpio na jeseň 2017.

Playstation Neo

K Playstation Neo hovorí, že v hernom spektre nie je lepšie hardvérovo vybavená spoločnosť ako Sony. Robia totiž eletroniku 70 rokov. Ale to, že ešte nevidíme Neo znamená, že pravdepodobne nevyjde tieto Vianoce. Ak by mal vyjsť, už by bol vo výrobe a vedeli by sme o tom. Myslí si, že Playstation VR majú naplánovaný na október a potom Playstation Neo príde niekedy okolo apríla až júna 2017. Je jednoduchšie niečo vydať v strede roka, keďže vtedy nie je taký darčekový nátresk, nebudú nedostatky konzol a ľahko uspokojíte fanbojov.

Nintendo NX

Pre Nintendo je to rovnaké a ak by boli pripravení na marcové vydanie NX už by ho na E3 ukázali. Myslí si, že to nestihnú. Tam dodáva, že ak neuvidíme ohlásenie a špecifikácie NX v auguste alebo septembri, tak nevyjde v marci. Nintendo NX odhaduje na vydanie v lete 2017, rovnako ako Neo.

Ak má pravdu, vyzerá že nás čaká na konzoly bohatý rok 2017. Nie je vôbec vylúčené, že tam uvidíme vydanie Neo, Scorpio, NX v priebehu niekoľkých mesiacov.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18392)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk