Nová Zelda pre Wii U a NX sa dnes ukázala vo veľkom štýle

Nintendo nám dnes oficiálne predstavilo novú Zeldu pre Wii U a aj pripravované Nintendo NX. K tomu ponúkli aj naozaj štýlový trailer.

pridal matus_ace 14.6.2016 o 20:05 pod hry
Nová Zelda pre Wii U a NX sa dnes ukázala vo veľkom štýle

HRY > NOVINKY >

Nintendo nám dnes oficiálne predstavilo novú Zeldu pre Wii U a aj pripravované Nintendo NX. Hra dostala oficiálny názov The Legend of Zelda: Breath of the Wild a bude doteraz najväčším dobrodružstvom, aké kedy Nintendo vytvorilo. Taktiež sa zmenil štýl hry. Otvorený svet kráľostva Hyrule je trosku postapokalyptický, no plný nástrah a aj noviniek, ktoré len čakajú na to, aby ste ich preskúmali.

Práve skúmanie bude silným elementom, keď sa dá vyliezť naozaj všade, pokojne aj na jeden z chrámov (len musíte mať dostatok staminy). Takto môžete zbierať predmety, no aj objavovať fragmenty príbehu, do ktorého vás hra netlačí a jeho objavovanie nechá na vás. Svet je naozaj enormne veľký a na E3 predviedli len jeho malú, centrálnu časť. Presun medzi časťami je plynulý, ako sa mení prostredie, tak aj ráz krajiny a napríklad stromy. Súboje budú viac organické, rovnako aj interakcia so svetom a predmetmi. Môžete si tak napríklad zrúbať ľubovoľný strom a získať zdroje, či si ním vytvoriť provizórny most. V boji si musíte dávať pozor na zbrane a predmety, ktoré sa môžu poškodiť a ničiť. Môžete ale zvoliť aj opatrnejší postup, odlákať pozornosť nepriateľov, či ich prekvapiť bombou alebo ohňom.

Nebude chýbať striedanie dennej doby a aj počasie. Na čo budú naviazané aj herné mechanizmy, napríklad lozenie po skalách, nepriatelia, ale aj ďalšie veci. Ťažiť môžete nerasty, taktiež si zjednodušiť presun pomocou padáku. Hodiť sa môže aj ďalekohľad, ktorým preskúmate okolie a označíte si nepriateľov. Na snehu môžete boardovať na svojom štíte. Taktiež môžete v súboji kostlivcovi zobrať ruku a potom ho ňou umlátiť.

Viac nám ukazuje takmer 20 minút dlhé gameplay demo, prípadne naozaj atmosferický trailer.

 





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (34)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18431)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk