Ktoré hry v Japonsku počas Vianoc najviac nakopli predaje konzol?

Manažérka japonského herného obchodu Games Ma-Ya zverejnila zaujímavé údaje o tom, ktoré hry najviac zvýšili predaje konzol počas Vianoc

pridal play3man 29.12.2015 o 7:24 pod hry
Ktoré hry v Japonsku počas Vianoc najviac nakopli predaje konzol?

HRY > NOVINKY >

Japonský trh je všeobecne dosť špecifický a táto jedinečnosť sa pochopiteľne dotýka aj videohier. Rebríčky najpredávanejší hier v Japonsku sú aj preto vždy o niečo zaujímavejšie a podstatne sa odlišujú od západného trhu. Manažérka japonského herného obchodu Games Ma-Ya však zverejnila zoznam hier, ktoré najviac pomohli zvýšiť predaje konzol v krajine počas Vianoc:

Nakopnúť predaje Wii U sa podarilo hrám Super Mario Maker a Splatoon. Handheldu 3DS zase jednoznačne kraľoval Monster Hunter X, pri kúpe PlayStation 4 sa hráči najviac otáčali po Fallout 4 a Call of Duty: Black Ops 3, pričom ku kúpe PS Vita lákal hráčov najviac Minecraft: PS Vita Edition. K týmto stručným informáciám dodala aj niekoľko konkrétnejších štatistík, z ktorých sme sa dozvedeli, že mužská čas publika si PS Vita kupovala vo farbách Aqua Blue, pričom ženám sa páčila Neon Orange.

Disney Magical World 2 pre 3DS sa napriek slabému štartu vyšvihol v predajoch natoľko, že sa úplne vypredal. Ani sama manažérka obchodu netuší prečo, no z nejakého dôvodu sa zdvihol dopyt po hre Pro Baseball Famista Returns pre 3DS. Dievčenská časť hernej komunity si z hier vyberala najčastejšie Mario & Luigi: Paper Jam a Sumikko Gurashi Koko Ga Ochitsukundesu pre Nintendo 3DS. Rovnako dobre v predajoch sa držali tiež hry Yo-Kai Watch Busters a Monster Strke pre 3DS.

K vianočným predajom sa stručne vyjadril aj manažér iného obchodu, ktorý sa posťažoval na slabé predaje Genei Ibun Roku #FE (predalo sa len 21% z prvej várky), zatiaľčo Super Mario Maker a Splatoon sa predávali dobre. No a s blížiacim sa koncom roka sa hneď vyjadril aj k ďalšej veľkej hre, od ktorej očakávajú veľké predaje - ide o Odin Sphere Leifthrasir, ktorý sa podľa jeho slov predobjednáva najviac vo verzii pre PS Vita, a to výrazne pred PS4 verziou.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18433)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk