01
icon
detail (l.145)
milanRV
  pridané 6.8.2017 12:00
dobreee
icon
detail (l.130)
thechosenone729
  pridané 5.8.2017 0:39
Kúpil som a kúpu neľutujem je to zábavna hra samo o sebe a zároveň aj tažká mám na lootených pár zbraní a aj nejakých momentálne 7000 tých coins.

Zábava je to v tom že človek sa naučí mapu a vie kam a kde po veci čo očakávať kam nepriateľa môžete zahnať a kde si uložiť veci, pomerne tak ako pri starom Ruste vec ktorú som miloval.

PVP sú trošku divnejšie ale na zábavnosti im nechýba hlavne vystrieľať 2-3 traitorou nieje nikdy na škodu ak campia pri safezóne a dať im na búdku. Hra ma na svoju cenu zaujímave animácie povedal by som že niečo také som nečakal :D a klasický ruský štýl hry z ruskými hláškamy na ktorých sa zabávam ako v safezóne kde vám týpek bude omieľať ako mu prestrelili kolená či nohy 😂

Zbraňe sa zháňajú v trainyarde pomerne ľahko brokovnica na každom rohu ale na slušnú zbraň si budete musieť zarobiť alebo ju zobrať od iného hráča. Osobne mám rad cestu ak si z kamarátom zoberieme lacné zbraňe zaúčočime na NPC pozabíjame ich zoberieme veci a ukladáme. AK nieje nikdy na škodu a aj to AK LMG alebo čo to je. Mohli by dorobiť síce ten systém na napájanie pretože kamarát keď ide na server 154 napríklad tak musím ho stále hľadať ako debil ale to je 2 minútova záležitosť.

Čo sa mi páčilo je ako som zmenil frakciu z civilian na looter tak že som postrieľal pár krát svojich dostal traitora znova som bol civilian zase zastrelil playera civilian a dostal nakoniec lootera :)... nakoniec looting na spawne a predávanie v slav štýle je celkom stranda.


1 0
FELiNSKY
  pridané 4.8.2017 18:19
Mam to nahrane dobrych 40 hodin a je to dobre. Padne kazdemu kto ma rad survival hry a hlavne STALKER. Je tam stale co robit, osobne ked chcem farmit veci, jedlo, lieky, zbrane naboje tak idem na low pop server (alebo medium aby to zas nebola moc nuda) ked som nafarmeny tak idem nagearovany rampage na 24/24 server. Oporucam
icon
detail (l.143)
1 0
Viktorv22
  pridané 4.8.2017 13:50
Vyzerá to zaujímavo, no len či to nebude opäť večná early access hra.
Každopádne ak by som si mal vybrať medzi týmto a Escape from Tarkov tak nieje o čom, podľa mňa by žiadna hardcore multiplayerovka nemala mať 3p pohľad. To jednoducho kazí napätie.
icon
detail (l.183)
2 1
Erasermark -> Viktorv22
  pridané 4.8.2017 14:01
Bude... ale tak dobra správa je, že hra po roku mimo steam prišla na steam skutočne pripravená a tých bugov je tam pomenej. Misie a ich plnenie je čosi naviac oproti takému Dayz. 3 typy hier- Single, PVE a PVP je opäč vítaný bonus. 2 lokality (hlavne ta prvá) sú dosť veľké takže tak rýchlo neomrzia. 3p pohľad síce má aj dayz (dá sa prepnúť samozrejme) ale mne to príde takto ok, sniperka a zbrane sú dosť presne... Jasné že Escape from Tarkov je niekde úplne inde... ale zase ja som to kúpil za 7€ a za tie peniaze sa to oplatí... Dať za Tarkov vyše 40€ a ešte tam dokopy nič nieje sa mi zdá príliš.
icon
detail (l.35)
1 0
SnakeFist
  pridané 4.8.2017 13:42
prvá fotka a popis prostredia mi pripomenul hru stalker, skoro som si myslel ze to bude kópia.
icon
detail (l.183)
Erasermark -> SnakeFist
  pridané 4.8.2017 13:45
nemá to veľa spoločné... skôr je to také ruské dayz. Ale ten pocit už ostane... hlavne keď sa dostaneš ku gauss puške. :D
icon
detail (l.183)
6 0
Erasermark
  pridané 4.8.2017 13:39 (editované 4.8.2017 13:47)
Hrávam to... je to super. Dostal som sa až do ďalšej lokality - Bunker ale to už je o hubu. Poradím lepšie veci si nechávajte na ťažké úlohy ako napr. napadnutie vojenských zbehov alebo útok na radar (kde som trochu zamrzol a zrejme je to aj tým, že ta misia je momentálne zabugovaná). Na blízko používajte Vepr (brokovnica s desiatimi nábojmi), na klasický boj (AK a jeho deriváty) a na diaľku ak si to bude žiadať situácia PSG-1 (Dragunov je na houby). Nájdete aj M4, Vintorez a lepšie zbrane ale to ak hráte SP nebudete potrebovať pokiaľ nepôjdete do fakt tvrdej situácie ale aj tak neodporúčam lebo ak zomriete v strede nepriateľskej bázy tak sa tam už s horšou zbraňou ani nedostanete. Noste lekárničky. Zvierata Medvede a Vlci sa spawnuju na tých istých miestach... takže ak ich tam zabijete po čase tam budú znovu tak ich tam čakajte. Ak idete na boj zoberte si maskovanie, je to lepšie ak Vás zbadajú na poslednú chvíľu (väčšinou si Váš Vepr s nimi rýchlo poradí)... snipenie na nepriateľských bázach veľmi neodporúčam... veľmi rýchlo sa nepriateľ spawnuje. Nabehnúť... vykillovať, urobiť čo treba, rychlo pobrať to najlepšie z mrtvol a utekať. :D Auto nenechávajte s baterkou, kľúčami a sviečkami v aute... na PVE alebo PVP Vám ho rýchlo niekto ukradne a v SP Vás niekde zabijú a pri spawne nemusí byť auto na pôvodnom mieste. Pri opustení hry o všetko čo je v aute na 100% prídete. Aj SP beží na vzdialenom serveri... Progress misii, postava, veci u obchodníkov vám ostáva... ale pamätajte u každého obchodníka máte sklad osobitne, teda ak ste nechali u neutrála VSS Vintorez tak ho pri civiloch nenájdete. Veci nájdete mraky tak to zbytočne neskadujte (obchodník ma obmedzený priestor) tak ho nezaplňte pichovinami... Pozor čo žeriete, niekedy to môže byť pokazené a začnete vracať - použite čierne uhlie (carbon). Vitaminy žerte každý deň, dajú vám bonus. lieky proti chrípke sa váľaju v každej dedine. často pite a jedzte keď môžete - dá vam to bonus. Na boj a humanitárnu si berte veľký vak čo síce zoberie menej veci ale odnesie vyššiu váhu, na obyčajne potulky berte viac slotov a menší náklad, na boj berte maskovaný. Keď bežíte odpočiňte si... mohli by ste umrieť na únavu, nieje to tak že postava sa zastaví keď už fakt nemôže... takže tak Stalkeri... good hunt. A nepište anglicky na PVP servery ak je plný rusov... čochvíľa vás upečú na ražni.
icon
detail (l.130)
thechosenone729 -> Erasermark
  pridané 5.8.2017 0:57
:D Kamarát dostal od Rusov z classy looter celú výbavu aj zo zbraňami, asi záleží kde hraješ :)
01