TÝŽDEŇ S PSP

TÝŽDEŇ S PSP

1.september sa stane dňom, keď sa nebude preklínať začiatok nového školského roka. V hráčoch bude evokovať deň, keď PSP dobilo Európu!

Článok

Presne dnes nadišla tá chvíľa, keď si všetci hráči a nedočkavci konečne môžu pochovať v dlaniach technologický zázrak, oddať sa naplno jeho kúzlu a pohladkať jeho nablízkané telo odrážajúce skvelú budúcnosť mobilnej multimediálnej zábavy. Reč je o najvýkonnejšom handhelde na trhu, Sony PlayStation Portable (PSP).

Po predajných úspechoch v krajine vychádzajúceho slnka a za veľkou mlákou (Japonsko + USA - predaných viac, ako 5 miliónov kusov) PSP konečne zakotvilo aj pri brehoch starého kontinentu. Táto udalosť nemôže zostať nepovšimnutá. Venujeme tejto téme presne jeden týždeň. Sedem dní, počas ktorých predstavíme nielen samotný handheld, ale zaostríme aj na najnovší firmware v2.00, zhodnotíme osem launch titulov, prezradíme zopár trikov a nakoniec predstavíme príslušenstvo od spoločnosti Logitech.

Ako bude vyzerať týždeň s PSP? Už dnes si môžete prečítať detailný pohľad na PSP, kde sme s lupou skúmali každý jeden milimeter handheldu. Článok bol pôvodne publikovaný 21.3., aby sme však predišli opakovaniu faktov, dávame opäť do pozornosti tento podrobný test. K dispozícii je rovnako aj porovnanie dvoch rivalov na poli mobilnej zábavy, PSP vs. NDS. Článok, pôvodne publikovaný 11.5., vám pomôže pri rozhodovaní sa medzi oboma handheldami. Dnes si môžete prečítať aj recenziu racingu Ridge Racer, prvého titulu, ktorý prevetral výkonový potenciál PSP. Sériu článkov uzatvorí predstavenie európskej verzie, kde sa dozviete všetko o dostupnosti, cenách a zoznamoch prichádzajúcich titulov na UMD diskoch (Hry + filmy + hudba).

Nasledujúce dni prídu na radu recenzie všetkých launch titulov: WipEout: Pure, Everybody's Golf, Ape Academy, Fired Up!, MediEvil: Ressurection, World Tour Soccer a Formula One 05. Budú zverejňované v tomto poradí. Posledné dni v Týždni s PSP sa budeme venovať firmwaru v2.00 a jednoduchým tipom a trikom. Zasvätia vás do prenosu dát z PC, do konvertovania videí a ďalších špecialít, ktoré si nenechajte ujsť. Nakoniec to budú recenzie príslušenstva k PSP od spoločnosti Logitech.

Kde ste next-gen konzoly? Sony PSP

Všetko, čo ste chceli vedieť o dizajne, ergonómii, výkone, displeji, výdrži batérie, možnostiach a veľa ďalších užitočných informácií o PSP.



PSP vs. NDS

Neľútostný súboj medzi dvoma rivalmi na poli handheldov. Kto z koho?. Stávkové kancelárie mali rušno. Vsadili ste na správneho koňa?




PSP dobilo Európu

Čo všetko nájdete v krabici? Za koľko sa predáva PSP a koľko budú stáť hry? Aké ďalšie tituly na UMD (hry + filmy + hudba) budú dostupné v najbližších týždňoch?



Ridge Racer

Recenzia na titul, ktorý ako prvý mal možnosť prevetrať výkonový potenciál PSP. Výborná grafika, rýchle autá a hrateľnosť naplnená nitrom a poriadne dlhýýýýými driftami.


WipEout: Pure

Diabolský rýchly futuristický racing s atraktívnym vizuálom, bohatými možnosťami a sťahovateľným obsahom sa stal právom momentálne najlepším titulom pre PSP.


Everybody's Golf

Golf nikdy nebol tak zábavný a hravý ako v tomto prípade. Intuitívne ovládanie pre začiatočníkov aj pokročilých a roztomilé postavičky si vás okamžite získajú.


Ape Academy

Stať sa správnym opičákom s blikajúcim majáčikom na hlave nie je vôbec jednoduché. Skúste prejsť sériou minihier a úspešne ukončiť „deväť ľudových“!


Zaostrené na firmware v2.00

Zaoberáme sa najnovším firmwarom verzie 2.00, ktorý okrem internetového browsera pridáva aj niekoľko ďalších vylepšovákov.



Fired Up!

Jediný zástupca medzi titulmi zameranými výhradne na multiplayer to má v konkurencii iných racingov skutočne ťažké. Kde ukrýva skutočne lákavé zbrane? No predsa na strechách bojových áut!


MediEvil: Resurrection

A tak Daniel vstal z mŕtvych, aby sa postavil zlému Zarokovi a raz a navždy dokázal, že nie je zbabelec. Bizarný svet naplnený čiernym až morbídnym humorom čaká jedine na vás.


World Tour Soccer

Poznáte to, zelená je tráva, zelené je PSP. Nie? Futbal z dielní Sony s množstvom turnajov a šampionátov obsahuje alarm, ktorý upozorňuje na súpera vo vašej blízkosti!


Formula One 05

Svet rýchlych kolies sa dáva do pohybu, navyše s oficiálnou licenciou. Ako obstál nový ročník po prechode z konzoly PS2 na PSP?


Tipy a triky

Neviete si poradiť s prenosom údajov na Memory Stick? Ako sa majú konvertovať videá, aby ich PSP prehralo? Ktorý softvér odporúčame a ktorý je na stiahnutie zdarma? Chcete si vybaviť mp3ky ikonkami?


Logitech – GameGear príslušenstvo k PSP

Testovali sme príslušenstvo GameGear od spoločnosti Logitech, ktoré je presne šité na mieru PSP. Prečítajte si recenzie na reproduktory, slúchadlá a špeciálny polykarbonátový obal.





napísal redakcia 1.9.2005
Páči sa mi!
TÝŽDEŇ S PSP


Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Metro séria (6)
Chcem sa len opýtať pre zaujímavosť Metro hry sú u...
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (10)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20185)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk